+31 (0)33 2778843

Hoogendoorn, uw Honeywell Evohome dealer

Op zoek naar een slimme thermostaat waarmee u perfecte comfortzones kunt creëren? Dan is de Honeywell evohome thermostaat beslist iets voor u. Per vertrek kan er een individuele temperatuur per tijdstip worden ingesteld, eenvoudig via uw smartphone. Hoogendoorn is dealer van de Honeywell evohome en vertelt u graag meer over de voordelen. Bovendien kunnen wij ook zorgen voor de installatie bij u thuis.

 

Energie besparen

Met een evohome thermostaat kan er wel 30% bespaard worden op het energieverbruik. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van verwarmingszones. Zo kan de temperatuur op de slaapkamers lager ingesteld worden dan in de woonkamer, waardoor energie besparen heel eenvoudig is.

 

Altijd de juiste temperatuur

Met de Honeywell evohome heeft u geen omkijken naar het inregelen van de centrale verwarming. Door de slimme Optimum-start technologie is het niet meer nodig om in te schatten wanneer de verwarming aan moet slaan om op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur te hebben bereikt. Wilt u dat het om 07.00 uur 21 graden is, dan bepaalt het systeem wanneer het moet opstarten om op de ingestelde tijd uw woning op de juiste temperatuur te
hebben. De Optimum-stop technologie werkt volgens hetzelfde principe. Wanneer u instelt dat het om 22.00 uur 18 graden moet zijn, dan schakelt het systeem precies op het juiste moment uit. 

 

d_evo_getconnected_3_0Eenvoudige bediening met uw smartphone en tablet

De Honeywell evohome is eenvoudig te bedienen met uw smartphone en tablet. Er is een app beschikbaar voor IOS en Android. Daarnaast kan de verwarming ook geregeld worden met de centrale evohome-regelaar.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Honeywell evohome thermostaat. Neem contact met ons doormiddel van het contact formulier op de contact pagina of gebruik de contactgegevens aan de rechterkant van deze website.

 

Bekijk deze videoWij zijn dealer van:

Wij zijn o.a. dealer van de Honeywell Evohome. Klik hier voor meer informatie