+31 (0)33 2778843

Bij ons bent u op het juiste adres voor een prachtige badkamer. Al sinds 2003 plaatsen wij badkamers door heel Nederland. Met ons gevoel voor kwaliteit en specialiteit realiseren wij de mooiste badkamerprojecten.

Door onze uitgebreide kennis hebben wij de mogelijkheid om u altijd te voorzien van het beste advies wat betreft uw badkamer. Wij zorgen er altijd voor dat uw badkamer bij u past en volledig aansluit op uw wensen. We adviseren u van meubel tot tegels. Daarnaast kunnen we uw droombadkamer ook speciaal voor u ontwerpen in een daarvoor bestemd computerprogramma. Hierdoor krijgt u al snel een beeld hoe uw badkamer er uit gaat zien en komt u nooit voor verrassingen te staan.


Wij zorgen er altijd voor dat uw badkamer bij u past en volledig aansluit op uw wensen.


Wilt u ons eens bezoeken voor een advies op maat of om de mogelijkheden eens door te spreken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak via het contactformulier op onze website of bel ons via het nummer wat u aan de rechterkant van deze pagina kunt vinden.

 

Van techniek tot installatie

Nadat het ontwerp gemaakt is kan de badkamer geplaatst worden. Op uw verzoek verwijderen we tegelijkertijd het oude sanitair. Ook bij deze fase van realisatie staan uw wensen geheel centraal…

 Wij zijn dealer van:

Wij zijn o.a. dealer van de Honeywell Evohome. Klik hier voor meer informatie